Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Fracțiunea Partidului Liberal în CMC degradează – consilier municipal

10 oct. 2013,, 17:41   Societate
4753 0
Foto: timpul.md
Fracțiunea Partidului Liberal în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) degradează, a declarat, joi, în cadrul ședinței CMC fostul consilier PL, Vasile Grama.

Potrivit agenției ”Infotag”, Grama a menționat că ”în ultimul timp situația în PL degradează, relațiile la nivel municipal se încing și se formează coaliție cu comuniștii”.

Potrivit lui Grama, ”o asemenea coaliție este creată pentru promovarea proiectelor comune, care prejudiciază Chișinăul și discreditează partidul”. ”De asemenea, se observă o degradare a acitivității primăriei, întreținerea neeficientă a monumentelor de arhitectură și istorie, incapacitate la desfășurarea diferitor manifestații. Îndeosebi, acest lucru a fost vizibil în timpul vizitei membrilor familiei regale a României”, a menționat consilierul.

Vasile Grama a spus că excluderea sa și a lui Igor Călin din PL le oferă posibilitatea să ”voteze liber în cadrul ședințelor CMC și să muncească pentru binele societății și orașului”.

Decizia de excludere a celor doi consilieri din PL a fost luată de Consiliul Republican al formațiunii pe motiv că Vasile Grama și Igor Călin mențin relații strînse cu liberalii reformatori. La alegerile din anul 2011, liberalii au obținut în CMC 17 mandate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?