X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Vreme extremă în România

3 oct. 2013,, 16:07   Externe
5413 0
Foto: mpinteractiv.ro
Iarna a venit mult mai repede în România. În mai multe zone din ţară se circulă deja în condiţii de iarnă, în timp ce în jumătatea de sud a ţării plouă non-stop de aproape 24 de ore, ceea ce a dus la blocaje de trafic, drumuri închise, maşini avariate şi persoane accidentate de copacii doborîţi de vînt, informează tv7.md cu referire la realitatea.net.

Ploaia torenţială şi vîntul puternic au făcut prăpăd în Capitală, dar şi în alte localităţi din ţară. Bucureştiul şi 8 judeţe din sud-estul ţării se află sub cod portocaliu de ploi pînă la noapte. Şi hidrologii au emis o avertizare de inundaţii.

Ninsoarea a pus stăpînire pe mai multe zone din Centrul şi Nordul ţării. ANM a emis o avertizare de lapoviţă şi ninsoare pentru mai multe judeţe

Poliţia Rutieră Braşov a restricţionat accesul pe DN1 dinspre localitatea braşoveană Dîrste către Bucureşti, marţi, de la ora 12.00, pentru toate autovehiculele care nu sunt echipate cu anvelope de iarnă, acestea fiind obligate să se întoarcă din drum, în condiţiile în care ninge abundent.

În judeţul Braşov ninge abundent, depunîndu-se un strat de cîţiva centimetri de zăpadă pe carosabil, atît pe DN1, cît şi pe DN73 spre Argeş şi DN11spre Covasna.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?