X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Golovin: Lupta între consilierii locali din PL și PLDM fac dezastru în capitală

2 oct. 2013,, 10:38   Politică
2362 3
Foto: chisinau.md
Declarația a fost făcută marți, 1 octombrie, de președintele fracțiunii PCRM în Consiliul municipal Chișinău Boris Golovin, explicînd astfel eșuarea organizării ședinței Consiliului care urma să aibă loc pe data de 26 septembrie curent.

”Oficial, ședința din 26 septembrie, nu a avut loc, din cauza lipsei de cvorum. Însă, situația cu organizarea ședințelor reflectă pe deplin starea de lucruri din CMC și din cadrul primăriei. Astăzi are loc acutizarea confruntărilor dintre fracțiunile PL și PLDM. Primarul nu mai are susținerea foștilor colegi. Anume această zarvă a dus la ignorarea ședinței CMC de către consilierii PL și PLDM”, a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă, liderul fracțiunii PCRM în CMC, Boris Golovin.

Consilierul consideră că fracțiunea PLDM din CMC a făcut presiuni asupra aleșilor locali liberali, fapt care a și determinat eșuarea ședinței și destabilizarea activității CMC.

Potrivit sursei citate, ”fracțiunea PCRM condamnă asemenea acțiuni și va insista în continuare asupra întoarcerii activității CMC în albia legalității”.

Ședința Consiliului Municipal Chișinău convocată de primarul Dorin Chirtoacă pentru data de 26 septembrie nu a avut loc. Fracțiunea PCRM a venit în sală, însă fracțiunile PL și PLDM nu s-a prezentat. Alături de colegii săi de partid nici primarul capitalei responsabil de organizarea ședințelor forului, nu a apărut în sală.

Mai mulți analiști afirmau atunci că activitatea CMC este perturbată de luptele interne între partidele din componența Coaliției de guvernămînt.

Următoarea ședință a CMC a fost planificată pentru data de 10 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?