X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Anna Chapman a refuzat să vorbească despre căsătoria cu Snowden (VIDEO)

1 oct. 2013,, 11:23   Showbiz
3251 0
Foto: topnews.ru
Prezentatoarea TV Anna Chapman, fostă spioană, a refuzat să vorbească despre relaţiile sale cu Edward Snowden, ex-angajat al NSA, care a primit azil politic temporar în Rusia.

În cadrul emisiunii Today de la NBC, ea nu a vrut să răspundă la întrebarea lui Richard Engel referitoare la zvonurile privind căsătoria lor şi a părăsit studioul.

„Nu am de gînd să vorbesc despre asta. Cred că interviul s-a terminat pentru că ceva nu a mers cum trebuie”, a spus Anna Chapman.

Pe 4 iulie, rusoaica i-a făcut pe Twitter fugarului american o propunere directă de a se căsători cu ea. Richard Engel intenționa să discute cu Chapman pe margine a acestei postări. O lună mai tîrziu, Snowden a primit azil temporar în Rusia.

Chapman și alți nouă spioni ruși au fost arestați în SUA în iunie 2010, un altul, reținut în Cipru, a reușit să scape. Respectivilor le-au fost înaintate acuzații de conspirație cu scopul de a activa ca agenți neînregistrați a unui guvern străin. Toți zece au fost schimbați pe patru deținuți care executau pedepse în închisorile din Rusia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?