X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Corman îndeamnă deputații să nu facă spectacol în sesiunea toamnă-iarnă

26 sep. 2013,, 10:39   Politică
2511 0
Foto: noi.md
Aleșii poporului s-au întrunit în prima ședință a parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă. La începutul şedinţei, liderii fracţiunilor parlamentare vor anunţa prioritățile pentru noul sezon.

Pe ordinea de zi sînt incluse circa şapte proiecte de legi, însă deocamdată nu se cunoaște dacă deputații vor purcede azi și la examinarea agendei.

În cadrul ședinței, președintele parlamentului, Igor Corman, a declarat că printre prioritățile legislativului se numără aprobarea proiectului privind politica bugetar fiscală, Legea bugetului, reforma procuraturii, legi cu impact social, modificări la legislația muncii.

Astfel, sînt în proces de lucru în jur de 388 de proiecte de acte legislative, inclusiv 35 de acte prioritare venite din partea guvernului, pe care parlamentul le va examina în regim prioritar.

„Prioritățile sînt stabilite, iar sarcinile sînt clare pentru această sesiune. Vreau să dăm dovadă de hărnicie, constructivism. Lumea așteaptă mai puțin spectacol și mai multă treabă. Să dăm dovadă de acest constructivism și spor la muncă!”, s-a adresat Corman colegilor deputați.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?