X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Rihanna, fără urmă de machiaj sau retușuri în Photoshop (FOTO)

21 sep. 2013,, 00:30   Showbiz
7874 0
Foto: mtv.ro
Cîntăreața în vîrstă de 25 de ani a postat de curînd o poză pe contul ei de Instagram în care apare fără machiaj și cu părul ciufulit de parcă atunci s-ar fi ridicat din pat.

Rihanna este conștientă de frumusețea naturală care o caracterizează așa că și-a dorit ca și fanii să o cunoască așa cum este în realitate.

La evenimentele la care participa, frumoasa cantareata de culoare mizeaza de cele mai multe ori pe trasaturile delicate pe care le poseda si nu iese mai deloc in evidenta prin machiaje extravagante, chiar daca mai apeleaza la un ruj de o culoare ciudata asa cum s-a intamplat zilele trecute cand a aparut pe strazile din Marea Britanie. Pe chipul Rihannei nu se vad inca urmele vietii agitate pe care o duce sau a noptilor nedormite, scrie perfecte.ro.

Tenul este curat, fara imperfectiuni, iar nuanta de verde a ochilor este superba. In ciuda faptului ca tocmai se trezise, iar parul ii statea ciufulit pe fata, Rihanna este pe buna dreptate cea mai frumoasa cantareata de culoare din lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?