X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Ghimpu despre embargo: Guvernanții de la Chișinău fac jocul rușilor

13 sep. 2013,, 15:49   Politică
4852 1
Foto: galbur.md
Actuala guvernare știa că în ajunul summitului de la Vilnius ar putea să apară un embargo asupra produselor moldovenești din partea Federației Ruse, dar nu a luat măsuri de prevenire a acestei situații. Declarația aparține liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, și a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, transmite NOI.md.

”Actuala guvernare încă o dată a demonstrat că nu știe a guverna cu demnitate și cu interes național. Era clar pentru toată lumea că, odată cu apropierea de summitul de la Vilnius, Rusia ne va organiza embargo. Faptul că actuala guvernare nu s-a pregătit, spunînd că nu crede într-un embargo din partea Federației Ruse, demonstrează că ea face jocul rușilor”, a declarat Mihai Ghimpu.

Amintim că Federația Rusă a anunțat embargo asupra vinurilor și divinurilor moldovenești pentru o perioadă nedeterminată. Autoritățile de la Chișinău au anunțat că la începutul săptămînii viitoare au convenit să poarte consultații cu partea rusă pe marginea acestei probleme.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?