X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

PCRM, în apărarea independenței Republicii Moldova

20 mar. 2018,, 12:55   Politică
14669 8

Partidul Comuniştilor (PCRM) continuă să formeze comitete în raioane pentru apărarea independenţei Moldovei în conformitate cu hotărârea Plenului Comitetului Central al PCRM din 10 martie.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul PCRM, în acest scop sunt desfăşurate plenare și în teritoriu cu implicarea activiștilor de partid și sunt create comitete raionale pentru apărarea independenței și consolidarea statalității Moldovei. Acestea sunt deschise pentru toți susținătorii independenței și consolidării statalității Republicii Moldova, indiferent de viziunile politice.

De asemenea, la plenare se discută intens situația social-politică actuală din țară şi pregătirile pentru viitoarele alegeri. La şedinţe se menţionează că Partidul Comuniștilor, ca principală forță politică de opoziție în țară, are o responsabilitate deosebită pentru viitorul Republicii Moldova.

„Anume PCRM trebuie să întreprindă eforturi pentru consolidarea tuturor forțelor sănătoase ale societății multinaționale în numele păstrării statalității republicii”, consideră comuniștii.

După cum a informat anterior INFOTAG, în cadrul plenarei Comitetului Central din 10 martie, PCRM a făcut apel „la toți cetățenii țării, indiferent de naționalitate, religie, limbă, cărora le pasă de viitorul țării, să-și unească eforturile pentru a combate unionismul”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?