Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Putin le-a desenat elevilor „O pisică. Vedere din spate” (Video)

4 sep. 2013,, 10:20   Externe
3337 0
Foto: topnews.ru
În timpul vizitei sale de lucru în orașul Kurgan Vladimir Putin a vizitat un o școală locală. Președintele rus a mai fost anterior în această școală construită în 1985. Optsprezece luni în urmă, elevii s-au plîns de condițiilor groaznice în care au învățau și acum Putin a apreciat personal cum au fost folosite 180 milioane de ruble alocate pentru renovarea instituției, scrie Life News.

Ajungînd la școală Putin a vizitat sălile de clasă: de biologie, educație tehnologică, muzică etc. În plus, el a fost la lecție de istorie și le-a spus elevilor cum să-și găsească locul lor în viață.

În impul vizitei , președintele rus a intrat și în clasa de informatică unde i s-a povestit despre beneficiile noilor table interactive care au înlocuit tablele tradiționale. „Copiilor le plac table interactive, deoarece pe ele, ca pe niște tablete PC, se poate de desenat cu degetul”, a explicat profesoara.

Putin s-a apropiat de tablă și a desenat o imagine, explicînd elevilor nedumeriți că „E o pisică. Vedere din spate”, după care cu toții au răbufnit în rîs.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?