X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

În Moldova nu se mai vînd sejururi în Egipt

19 aug. 2013,, 17:50   Societate
3397 0
Foto: magic-horizon.com
Agenția Turismului a Republicii Moldova a cerut operatorilor de turism să suspende vînzarea sejururilor în Egipt.

Într-un ordin emis de agenție, turiștii sînt sfătuiți să se abțină de la călătoriile în Egipt pînă la normalizarea situației din țară, iar operatorilor și agențiilor de turism li se cere, în mod obligatoriu, să le recomande turiștilor care deja au cumpărat sejururi în această țară să evite aglomerațiile de oameni.

Reprezentanții unor agenții de turism au comunicat pentru NOI.md că încă nu s-a întîmplat ca din cauza lipsei de turiști să anuleze excursii și să ramburseze costul foilor în această direcție. Celor care doresc să cumpere foi turistice în țara piramidelor li se oferă direcții alternative.

"La moment, în Egipt nu se află nici un turist de-al nostru. În ultimul timp sînt puțini doritori de a pleca acolo, nu numai din cauza dezordinilor în masă, dar și din cauza hotelurilor nu prea confortabile. Mai mult decît atît, acum nu este sezonul de vacanță în Egipt, zborurile charter către această țară încep, de obicei, la începutul toamnei. Noi le propunem turiștilor călătorii în alte țări și mulți dintre ei acceptă", a menționat Ecaterina Chira, manager superior la o agenție de turism.

Amintim că, în urmă cu cîteva zile, în Egipt a fost declarată stare de urgență în legătură cu demonstrațiile în masă, care continuă în țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?