Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4052

Franțuzoaicele - idealul frumuseții? Mituri și realitate

14 aug. 2013,, 10:19   Externe
4255 0
Foto: independent.co.uk
Americancele și britanicele consideră, nu fără invidie, că franțuzoaicele se îmbracă perfect, se coafează perfect și își educă copiii perfect, scrie editorialistul Ann Penket în The Independent. Dar, recent, ziarul francez Le Figaro a ajuns la o concluzie neașteptată: totul este o minciună.

Jurnalista Peggy Frey a distrus miturile despre franțuzoaice.

1) Franțuzoaicele nu țin regim? Nu, dar ele nu discută acest subiect cu voce tare. "Luînd în considerare că aproape 50% dintre franțuzoaice fumează, nu este surprinzător că au pofta de mîncare redusă".

2) Aspect sexy? Pentru lenjerie franțuzoaicele cheltuiesc doar 97 de euro (de 5 ori mai puțin decît americancele). " Parul blond natural" - o capodoperă a coaforului, dar aveți în vedere faptul că franțuzoaica își caută coaforul mult timp și nu-i dă nimănui adresa lui.

3) Delicii culinare? Franțuzoiaca modernă petrece două minute și jumătate pe zi la bucătărie – totul se încălzește în cuptorul cu microunde.

4) Gust înnăscut? Le Figaro afirmă că, toți, în afară de cei bogați, "se îmbracă cu ce nimerește, tot felul de lucruri vechi".

Și totuși, Le Figaro a descoperit un secret - "ipocrizie în toate: părul, hainele, imaginea de femeie fatală". Cu alte cuvinte, o franțuzoaică este deosebit de iscusită în prefăcătorie, conchide jurnalista britanică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?