X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Trump a numit-o pe Clinton "perdanta tuturor timpurilor"

20 noi. 2017,, 21:30   Externe
2463 0

Președintele american Donald Trump a numit-o pe Hillary Clinton "cea mai incapabilă perdantă a tuturor timpurilor"(worst loser ever).

Ea a sfătuit-o pe fosta sa rivală din cursa prezidențială să-și "trăiască viața" și să încerce din nou "peste trei ani". Șeful statului a scris acest lucru pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Trump a sfătuit-o pe Clinton să se oprească și să "încerce din nou să participe la alegerile prezidențiale peste trei ani". El a menționat că acest lucru "ar fi bun pentru Partidul Republican". Trump a sfătuit-o pe Clinton ca pînă la următoarea cursă "să-și trăiască propria viață". "Trișoarea Hillary Clinton este "cea mai incapabilă perdantă a tuturor timpurilor"(worst loser ever)", a spus președintele american.

Hillary Clinton, în memoriile sale publicate recent, printre motivele pierderii sale la alegerilor din 2016, a numit intervenția "hackerilor ruși" și investigația FBI-ului privind corespondența sa electronică. Ex-secretarul de stat și-a întreținut corespondența oficială prin intermediul poștei personale. Potrivit Serviciilor de Informații, acest lucru a putut duce la scurgerea datelor.


Vă reamintim că în decembrie 2016 o serie de politicieni și reprezentanți ai Serviciilor Speciale au acuzat deschis Rusia de învingerea lui Clinton în alegeri, din cauza publicării corespondenței ei. În ianuarie 2017, BuzzFeed a publicat "dosarul" conform căruia Moscova «l-a filat» timp de mulți ani pe Trump, prin intermediul materialului compromițător, pe care-l avea la dispoziție. Trump a numit dosarul "un fals complet".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?