X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Ducesa de Cambridge a NĂSCUT UN BĂIEŢEL

22 iul. 2013,, 23:00   Externe
4003 0
Foto: snarkerati.com
Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, Kate Middleton a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra, bebeluşul fiind primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informează BBC. Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 (18.24, ora Chişinău) şi a avut la naştere greutatea de 3,79 kilograme. Prinţul William a asistat la naştere.

Potrivit surselor citate de presa britanică, prinţul William i-a dat telefon reginei Elizabeth de la maternitate pentru a o anunţa despre naşterea fiului său. Apoi, prinţul William a vorbit cu tatăl său, prinţul Charles, şi cu fratele său, prinţul Harry. Familia Middleton a fost şi ea înştiinţată înainte de anunţarea publică a informaţiei.

După doar cîteva minute, anunţul oficial referitor la naşterea bebeluşului regal a fost plasat pe un panou din faţa Palatului Buckingham. Anunţul a atras apaluzele celor cîteva mii de persoane care s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham în aşteptarea naşterii bebeluşului.

Potrivit BBC, familia regală a decis să facă publică informaţia foarte rapid întrucît nu a dorit ca aceasta să apară mai întâi pe reţelele de socializare. De asemenea, membrii familiei regale au dorit să deţină un anumit control asupra modului în care informaţia despre naşterea bebeluşului este transmisă publicului larg, pentru ca aceasta să nu fie alterată cumva de mass-media.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?