Cățelul unui pasager a dat peste cap traficul aerian

Cățelul unui pasager a dat peste cap traficul aerian

Un cîine al unui pasager care urma să fie transportat în cala unui avion al Japan Airlines ce urma să decoleze de pe aeroportul Haneda, din Tokyo.

 

Cățelul a reușit să scape înainte de a fi urcat în avion, provocînd închiderea temporară a unei piste și afectând în total 14 zboruri, relatează agenția de știri Kyodo.

Câinele din rasa caniche fusese plasat într-un coș special, dar atunci cînd personalul JAL a încercat să-l încarce în avionul care urma să decoleze spre Naha, prefectura Okinawa, animalul a scăpat și a fugit pe pistă. Potrivit Ministerului, incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 08:50.

Agitația și confuzia provocată a făcut ca una dintre cele patru piste ale aeroportului să fie închisă de două ori pentru mai multe minute, întîrziind plecări și aterizări, a precizat ministerul. Cîinele a fost în cele din urmă prins după circa 40 de minute.

JAL a anunțat că va discuta cu staff-ul său despre incident și va verifica dacă au existat probleme în ceea ce privește procedurile de încărcare.

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load