Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dragostea pentru ciuperci i-a adus 5 milioane de dolari

30 aug. 2017,, 04:29   Externe
2212 0

Un locuitor al satului american Saranac Lake, statul New York, crede că a cîștigat la loterie cinci milioane de dolari datorită ciupercilor.

John Lewis în vîrstă de 56 de ani a vrut să prepare un sos pentru spaghete după o rețetă a tatălui său. Îi lipsea un ingredient - ciupercile. El a plecat după ele la magazin, iar pe rest a cumpărat un bilet de loterie într-un automat.

Biletul s-a dovedit a fi cîștigător. Lewis a decis să nu primească toate cele cinci milioane de dolari dintr-o dată. În schimb, banii vor fi plătiți în rate - aproximativ cîte 172 de mii de dolari pe an.

Bărbatul intenționează să cheltuiască o parte din cîștig pentru tratamentul unei rude, dar încă nu a hotărît ce să facă cu restul banilor. „Aveam de gînd să lucrez undeva pînă la moarte", a recunoscut el. „Banii pot deschide încă cîteva uși în fața mea, dar suntem atît de mulțumiți de viață. Este o viață frumoasă”.


La 25 august s-a comunicat că o angajată a spitalului Mavis Vanchik de la Massachusetts a cîștigat cel mai mare jackpot din istoria SUA, de 758,7 milioane de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?