X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Monica Babuc, Ministrul Culturii: Nu aș putea fi o doamnă de fier

27 iun. 2013,, 13:14   Showbiz
8101 0
Foto: flux.md
Monica Babuc, ministrul Culturii, a vorbit pentru suplimentul ”99 de femei ale Moldovei” a revistei VIP Magazin despre viață, dragoste, cărți și fericire. Ministrul susține că nu există nimic întîmplător în viață. ”Am fost mereu implicată în viața comunității și urmăream cu interes tot ce înseamnă eveniment politic (…). Toate acestea au și determinat domeniul în care sper că m-am regăsit”.

Despre felul în care își începe ziua, ministrul spune că își face ”rugăciunea de zi cu zi, pentru sănătatea și succesele celor dragi și apropiați, în dorința de a vedea lumea mai bună, mai fericită, mai plină de optimism.”

Despre sine Monica Babuc spune că nu ar putea fi o doamnă de fier. ”Dincolo de faptul că nu mă consider o persoană slabă, cred că nu aș putea fi o Iron Lady”, a mărturisit ministrul, exprimînd și unele gînduri frumoase despre femeie. ”Femeia reprezintă oglinda fidelă a bărbatului de lîngă ea. Cînd o femeie este perfect realizată profesional, este o mamă bună și o soție tandră, iar ochii ei au un licăr tineresc chiar și la o vîrstă a împlinirilor, poți afirma cu destulă certitudine că a avut alături de ea un bărbat adevărat, care să o merite”.

Amintim că Monica Babuc a fost învestită în funcție pe data de 30 mai 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?