Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Trump și-a dorit să construiască un zgîrie-nori la Moscova

28 aug. 2017,, 13:50   Externe
1987 0

La începutul cursei electorale Trump susținea negocieri cu Rusia.

Compania Președintelui SUA, Donald Trump, a preconizat la începutul cursei electorale construcția unui zgîrie-nori Trump Tower la Moscova. Acest lucru a fost comunicat de către The Washington Post.

Într-o scrisoare din noiembrie 2015 antreprenorul cu rădăcini rusești Felix Sater îl îndemna pe Trump să sosească la Moscova pentru a iniția discuțiile pe marginea eventualei construcții. Pe lîngă aceasta, ar putea fi organizată și o întrevedere cu Președintele rus, Vladimir Putin.

De asemenea, el i-a scris vicepreședintelui Trump Organization Michael Cohen că în curînd Trump va sărbători apariția unuia dintre cele mai mari proiecte în istoria imobilului, precum și victoria în alegerile prezidențiale concomitent.

Sursele WP familiare cu planul construcției dau asigurări că Trump așa și nu a vizitat capitala Rusiei, deși Compania sa și investitorii au semnat o scrisoare de intenții.


„Nu erau terenuri libere și decizii respective, de aceea proiectul a fost suspendat în ianuarie 2016, cu puțin timp înainte de primaries”, a declarat interlocutorul.

Totodată, reprezentanții Casei Albe au refuzat să comenteze această informație.

Publicația specifică că deși detaliile tranzacției așa și nu au fost dezvăluite, ele denotă că businessul lui Trump avea interese comerciale în Rusia în momentul inițierii campaniei prezidențiale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?