X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Valuev nu va fi sancționat pentru vînătoarea ilegală

25 iun. 2013,, 12:06   Showbiz
2183 0
Foto: ria.ru
Organele Comitetului de anchetă pentru regiunea Arhanghelsk și districtul autonom Nenețk au verificat informația despre vînătoarea ilegală efectuată de Nikolai Valuev și a refuzat să deschidă un dosar penal, relatează site-ul "Știrile Comisiei de anchetă". Totodată, autoritățile au stabilit că deputatul-boxer a vînat ilegal castorul, dar a decis că nu a provocat daune majore lumii animale.

În urma verificărilor s-a constatat că Valuev a găsit castorul în regiunea Arhanghelsk într-o perioadă în care vînătoarea nu este permisă. Întrucît fapta nu întrunește elementele infracțiunii, prevăzute de articolul privind vînătoarea ilegală (articolul 258 din Codul penal), materialul în cauză a fost transmis Ministerului Resurselor Naturale pentru emiterea unei decizii conform procedurii administrative.

Valuev este, de asemenea, suspectat de vînarea ilegală a unui urs și a unei rațe sălbatice, dar Comisia de anchetă a constatat că pentru aceasta deputatul a avut permisiunile de rigoare și nu a încălcat legea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?