Mascații au descins în trei cluburi de noapte

Mascații au descins în trei cluburi de noapte

Trei cluburi de noapte din capitală au fost ținta unor controale efectuate de către angajaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” a IGP. Astfel, în urma verificărilor de rigoare polițiștii au descoperit grave încălcări a legislației admise de administrațiile localurilor.

Ca urmarea a perchezițiilor efectuate, colaboratorii de poliție au ridicat catități impunătoare de băuturi alicoolice tari fără acte de proveniență. Totodată, s-au depistat produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat. Colaboratorii de poliție au descoperit mijloace financiare necontabilizate, dar și o serie de acte ce demonstrează desfășurarea unei activități frauduloase.

Probele în cauză au fost sigilate și depozitate pînă la decizia instanței de judecată, iar factorii de decizie urmează să plătească amenzi în mărime de pînă la 15.000 lei.

La moment, oamenii legii urmează să sesizeze instituțiile din domeniul alimentației publice și a protecției consumatorilor pentru luarea de atitudine conform legii.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load