Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4063

Află cum poți să-ți săruți iubitul chiar dacă e la kilometri depărtare!

14 iun. 2013,, 13:57   Ştiinţă şi IT
3449 6
Foto : flickr.com
De azi, poți să trimiți săruturi celui iubit, chiar dacă se află la kilometri depărtare de tine. Burberry a pus la cale jocul “Burberry Kisses”, un parteneriat inovativ cu Google care permite utilizatorilor să captureze și să transmită oricui în lume prin noua tehnologie, săruturi reale! Astfel, utilizatorii de Google Chrome și cei care dețin telefoane mobile inteligente pot intra pe platforma Kisses.Burberry.com pentru a accesa o tehnologie revoluționară, numita “kiss recognition”.

Utilizatorul poate folosi web-cam-ul calculatorului sau ecranul telefonului mobil care recunoaște și inregistrează “amprenta” buzelor, apoi va alege dintre cele cinci nuante de ruj Burberry.
La final va scrie un mesaj personalizat celui căruia vrea să îi trimita un sărut Burberry, pe care îl va putea urmări pînă la destințtie prin intermediul unei animații 3D. Această animație utilizează Google Earth si Google Street View pentru a transmite traseul sărutului pe harta lumii. Aceasta va arăta în timp real din ce orașe ale lumii și către ce destinații se transmit aceste săruturi. Această călătorie unică a sărutului poate fi transmisă pe Google + sau alte platforme de socializare.

“Ne gîndim în mod constant, cum să traducem emoția și experiența actului creativ în lumea reală, prin intermediul spațiului digital, fie că vrem să căptăm energia unui concert live, entuziasmul dinaintea unui show de modă sau sentimentul pe care îl ai, atunci cînd îmbraci un trench într-o dimineață ploiasă. Campania Burberry Kisses a pornit de la ideea de a oferi tehnologiei moderne un suflet și o inimă și de a folosi această tehnologie pentru a uni familia Burberry din intreaga lume!”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative Officer al casei de modă Burberry.

Videoclipul de prezentare al acestei campanii îi are ca protagonisti pe modelele britanice Charlotte Wiggins si Rob Pryor , iar muzica (“Evergreen Love”) îi apartine artistei Burberry Acoustic, Misty Miller, cea care a creat coloana sonoră a campaniei parfumului Body Tender, lansat în luna marie a acestui an.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?