X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Din cauza părinţilor severi îndrăgostiţii s-au căsătorit 70 de ani mai tîrziu

20 iul. 2017,, 00:00   Externe
2351 0

Caty Smit şi Ed Sellers au făcut cunoştinţă în anii 40 şi s-au îndrăgostit, dar rudele le-au interzis să se căsătorească.

În Carolina de Nord s-au căsătorit Ed Sellers în vîrstă de 88 de ani şi Caty Smit de 89 de ani, care mai mult de 70 de ani din ziua cunoştinţei n-au avut posibilitate să-şi oficieze căsătoria, comunică mass-media locală.

Tinerii s-au îndrăgostit cînd aveau cîte 14-15 ani. Părinţii lor însă respectau principii religioase foarte stricte, care admiteau doar curtarea.

Ea l-a impus să aştepte aproape doi ani, îniante de a-i permite s-o sărute. Cea mai mare parte a relaţiilor lor consta în faptul că ei puteai sta pe canapea în salon, unde trebuia să fie un însoţitor, a relatat nepoata femeii, Stephanie Helsel.

Perechea s-a despărţit. El şi-a găsit soţie, ea s-a căsătorit, dar partenerii de viață au murit demult. Soţul lui Caty a decedat cu 17 ani în urmă de cancer, iar soţia lui Sellers a murit cu patru ani în urmă după lupta cu boala Alzheimer.


Cu un an şi jumătate în urmă Ed a găsit numărul de telefon al lui Caty şi a hotărît să-i sune. Ea n-a luat imediat receptorul. Cînd a răspuns însă, ei au vorbit mult timp. După cum s-a dovedit, îndrăgostiţii în toată această perioadă au locuit la 45 de minute distanţă unul de la altul. Timp de jumătate de an el a vizitat femeia de două ori pe săptămînă, apoi ei au hotărît să se căsătorească.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?