X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Ministrul Tineretului și Sportului a fost implicat în scheme de corupție – declarație. VIDEO

13 iun. 2013,, 11:09   Societate
3955 1
Foto : jurnal.md
Ministrul Tineretului și Sportului, Octavian Bodişteanu, a fost implicat în mai multe scheme de corupție. Declarația a fost făcută de fostul ministru Octavian Ţîcu, care susține că are dovezi concrete în acest sens.

"Acest om a fost numit fără a se lua în considerare schemele de corupţie evidente. Timp de trei ani de zile, cît acest viceministru a fost în exerciţiu, el a avut plenitudinea de decizii în ceea ce priveşte sportul de performanţă, unde au fost cei mai mulţi bani. A fost marea greşeală a domnului Ghimpu şi incompetenţa domnului Cebanu", a declarat Octavian Ţîcu pentru PublicaTV.

Ex-ministrul Tineretului și Sportului urmează să aducă detalii la acest capitol astăzi, într-o conferință de presă. Ţîcu a fost ministru pentru o perioadă scurtă de timp, fiind numit pe 27 februarie, anul curent.

Odată cu învestirea Guvernului Leancă, în funcția de ministrul al Tineretului și Sportului a fost numit Octavian Bodişteanu, care anterior a îndeplinit funcția de viceministru în cadrul aceluiași minister.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?