Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Circa 800 de șoferi au fost trași pe dreapta în acest week-end (FOTO)

17 iul. 2017,, 12:40   Societate
1730 0

O nouă razie a angajaţilor Inspectoratului Naţional de Patrulare, făcută în acest weekend în sectorul Botanica împreună cu membri SPIA, a scos la iveală mai multe încălcări a unor şoferi.

În doar cîteva ore inspectorii au tras pe dreapta aproximativ 800 de automobile.

Din tot acest număr de conducători, doar 44 au fost prinşi avînd abateri de la legislaţie şi fiindu-le întocmit cîte un proces verbal. Aproximativ jumătate din numărul acestor şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea limitei de viteză cu mult peste normă.


În continuare, alţi conducători de maşini au fost observaţi că nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, ba mai mult nici au acordat prioritatea de trecere în intersecţii sau la trecerile pentru pietoni.

Concomitent, alţi 36 de conducători auto au fost verificaţi în baza de date şi au primit citaţii de prezentare la Centrul Unic de Monitorizare şi Coordonare al INP pentru că au fost înregistraţi de camerele video cum fac diverse încălcări.

Amintim că doar în ultimele 24 de ore au avut loc în ţară cinci accidente rutiere, soldate cu cinci persoane traumatizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?