X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Elevii: Examenul de bacalaureat a fost ușor, însă condițiile au fost dure. VIDEO

11 iun. 2013,, 15:01   Societate
4856 0
Foto : asachi.md
Absolvenții liceelor au susținut, astăzi, al treilea examen la BAC – la limba străină. Majoritatea candidaților au menționat că examenul de astăzi a fost unul din cele mai facile, testele avînd un nivel mediu de dificultate.

Referindu-se la măsurile de securitate, majoritatea absolvenților au remarcat că nu au avut probleme, însă unii au precizat că examenul de astăzi s-a desfășurat în condiții mai stricte. Liceenii au mărturisit că oricum ar fi fost problematic de copiat, chiar dacă ar fi încercat.

”Din cauza că la examenele precedente au fost anulate mai multe lucrări, condițiile au fost mai stricte. La acest examen ni s-a cerut chiar și buletinele de identitate să fie în coperte din plastic”, a menționat o absolventă.

Ca de obicei, lîngă ușile centrelor de bacalaureat stăteau într-o aşteptare nervoasă părinții și profesorii. Cel mai mult aceștia erau afectați de măsurile de securitate. ”Ne facem grijă pentru copiii noștri, deoarece ei au nimerit în așa perioadă, cînd au devenit obiectul unor experimente. De ce a trebuit nu doar de instalat camere video, dar și de repartizat copiii în centre diferite?”, se tot întrebau nedumeriţi părinții.

Astăzi, peste 13 mii de absolvenți au susținut examenul la limba engleză, circa 12 mii – la limba franceză, aproximativ 400 – la limba germană, 140 – la limba turcă, 130 – la limba spaniolă, 70 – la limba italiană.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?