X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

La doar 11 ani amendată pentru depășirea virezei

12 iul. 2017,, 23:30   Externe
2739 0

În orașul Pasadena (statul american Texas) ofițeri Departamentului de Poliție din localitate au tras pe dreapta pentru depășirea vitezei un automobil, pe care-l conducea o fată în vîrstă de 11 ani, a relatat, miercuri, 12 iulie Associated Press.

Fetița (numele ei nu a fost comunicat) a spus că mama ei îi permite să conducă, însă că este pentru prima oară cînd a trebuit să conducă mașina, fără prezența unui adult și cu fratele în vîrstă de 10 de ani, în compartimentul pentru pasageri. Ea se îndreaptă spre casa din Houston. Amatoarea auto a accelerat pînă a 79 de kilometri pe oră, pe porțiunea de drum unde limita de viteză era de maxim 56. Acest lucru a atras atenția organelor de drept.

Mamei fetei, în vîrstă de 25 de ani, Mariei DeJesus Lopez i-au fost aduse acuzații că a supus riscului sănătatea a doi copii. Femeii i s-a permis să plece acasă pe cauțiune cu trei mii de dolari. Ședința de judecată cu privire la acest caz este programată pentru 17 iulie.

Anterior, în iulie, a fost anunțat că în orașul chinez Guangzhou un băiat în vîrstă de 12 de ani, a furat un autobuz, care ajunsese la ultima stație. Călătoria a durat aproximativ 40 de minute, timp în care adolescentul (numele lui nu a fost făcut public) a parcurs zece kilometri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?