X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ghimpu se adresează lui Dumnezeu cu o scrisoare

9 iul. 2017,, 12:24   Politică
5803 22

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu i se plînge lui Dumnezeu. Ghimpu a adresat o scrisoare către Iisus Hristos unde spune că procurorii arestează persoane nevinovate.

„Scrisoare către Dumnezeu

Sfinte Doamne, unii procurori și judecători arestează fără vină unele suflete, lăsate de Măria Ta pe pămînt, arătînd cu degetul în sus și spunînd că-i comanda de Sus. Sus, de asupra tuturor știu, că ești doar tu, Dumnezeul nostru. Să fie oare adevărat, Măria Ta, că dai asemenea ordine?... Ori mai este cineva de asupra Măriei Tale și păcătoșii de noi nu cunosc acest lucru... Dacă e adevărat, că este cineva de asupra Măriei Tale, rog să-mi spui și să-mi dai și numele lui, ca să nu păcătuim în continuare, închinîndu-ne doar Ție.
Păcătosul tău rob, Mihai,”, scrie Mihai Ghimpu pe pagina sa de Facebook.

UNIMEDIA amintește că la 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.


De asemenea, și ex-ministrul Transporturilor, directorul general-interimar al Administraţiei drumurilor şi şefii a două companii de construcţii, au fost reținuți fiind bănuiţi de organizarea unei scheme infracţionale cu scopul dobîndirii de mijloace financiare în proporţii deosebit de mare.

Potrivit materialelor urmăririi penale, ex-ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, în complicitate cu persoanele menţionate mai sus, ar fi exercitat presiuni unei companii cîştigătoare a licitaţiilor finanţate de Banca Europeană de Investiţii (BEI) cu scopul de a o constrînge să cedeze o parte din volumul de lucru unor agenţi economici afiliaţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?