Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Reparația străzii pietonale în toi. Vezi la ce etapă sînt lucrările (VIDEO)

7 iun. 2013,, 14:29   Societate
3641 0
Foto : radiochisinau.md
Primarul general al Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a verificat astăzi modul în care decurg lucrările de transformare a străzii Alexandru Diordiță în stradă pietonală. Potrivit edilului, acestea ar putea să dureze mult mai mult decît termenul prevăzut inițial.

”Nu vom reuși pînă la 1 august, pentru că pînă atunci vom ieși în capăt doar cu rețelele inginerești. Apoi ne trebuie o lună doar pentru pavare. Mai sînt și fațadele clădirilor, un șir de lucrări care ne vor lua timp. Nu pot să dau un termen de finisare, dar primordial este să fie calitativ din toate punctele de vedere”, a precizat Dorin Chirtoacă.

Investițiile pentru acest obiectiv ar putea ajunge la un milion de dolari, bani ce vor fi alocați atît de către agentul economic care și-a luat angajamentul de a investi, cît și din bugetul local, a subliniat Dorin Chirtoacă.

Începînd cu 1 mai, strada Alexandru Diordiţă are statut de zonă pietonală permanentă. Alexandru Diordiţă a fost un politician care a îndeplinit funcţia de preşedinte al Sovietului de Miniştri al RSS Moldoveneşti în perioada 1958-1970.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?