Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un cîine meloman face senzație pe rețelele de socializare (VIDEO)

4 iul. 2017,, 03:00   Externe
2952 0

Un cîine vagabond meloman a devenit celebru pe rețelele de socializare, după distribuirea unui filmuleț în care acesta apare pe scenă în timpul unui concert de muzică clasică din Turcia, informează AFP.

Întîmplarea a avut loc săptămîna trecută în apropiere de Izmir, în vestul Turciei: în timp ce Orchestra de Cameră din Viena, condusă de către suedezul Ola Rudner, interpreta Simfonia a IV-a de Felix Mendelssohn, cîinele a pătruns pe scenă, părînd absorbit de muzică.

Animalul înaintează cîteva momente înainte de a se așeza la picioarele unui violonist — care nu își poate reprima un zîmbet — și apoi cască, în timp ce o parte dintre spectatori izbucnesc în rîs și aplaudă.

Filmulețul cu întîmplarea petrecută la Festivalul Internațional de la Izmir s-a răspîndit rapid pe rețelele de socializare din Turcia, țară unde animalele fără stăpîn sînt în general tratate cu respect.


"Cel mai drăguț moment din muzica clasică", a comentat pe Twitter Fazil Say, pianistul turc de renume mondial, prezent la festival.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?