Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Caz fără precedent! O mamă cu copil, lăsată în stradă de un taximetrist

29 iun. 2017,, 09:01   Societate
10515 10

Un caz fără precedent a avut loc în capitală.

O mamă cu un copil de doi ani au fost lăsați în plină stradă la miezul zilei de un taximetrist, care fost deranjat de faptul că copilul voia să mănînce o banană, iar mama îi ceruse să închidă geamurile, notează NOI.md.

Potrivit unei postări de pe pagina sa, Mariana Mischevca, venea de la o consultație la Centrul Mamei și Copilului, cînd a comandat un taxi pentru a ajunge acasă cît mai repede.

„Am comandat azi un taxi de la compania 14999 la Centrul Mamei și Copilului, venind de la o consultatie la medic împreună cu băiețelul meu de doi ani jumate. Cînd am urcat, copilul a vurt să mănînce o banană, pe care tocmai i-o cumpărasem, iar șoferul a interzis categoric, spunînd că în mașina la el nu e bucătărie. Eu insist, spunîndu-i că copilul e flămînd, nu a mancat de dimineață. El a spus să mîncăm afară, iar eu îi zic că ne grăbim acasă, era aproape ora 14.00, pe cînd el la 13.00 deja doarme.

Șoferul s-a pornit, copilul plîngea că vrea banană. Taxiul avea geamurile deschise și, cînd am rugat să închidă un geam, el a oprit și a spus că nu are aparat de aer condiționat și să comandam alta mașină. M-am enervat teribil, copilul plîngea, afară era căldura cea mai mare. I-am spus că o să depun o plîngere, iar el a zis să fac ce vreau și ne-a lăsat în mijlocul drumului. A trebuit să mă întorc pe jos și să comand un alt taxi.


Am telefonat înapoi la firmă și le-am spus povestea, iar domnisoarele și-au cerut scuze și au spus că vor vorbi cu șoferul. Îmi pare rău că nu am reținut numărul mașinii, era Dacia albă, cu capota gri, iar șoferul trecut de 40 de ani cu mustăți.

Cît de nesimțit trebuie să fii ca să dai afară din mașină o femeie cu copil mic, care vin de la spital???”, a scris tînăra mămică în postarea sa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?