X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Zonele de recreere şi centrele de distracții, monitorizate de Fisc

14 iun. 2017,, 18:40   Societate
2821 0

Peste 70 de agenţi economici care administrează zone de recreere, centrele de distracţii, aquapark-uri au fost monitorizați de către Serviciul Fiscal de Stat.

Inspectorii fiscali au demarat acțiuni de control a zonelor de agrement de pe întreg teritoriul țării. În rezultat, au fost identificați mai mulți agenți economici, care nu și-au declarat toate veniturile obținute, au raportat pierderi sau o pondere scăzută a nivelului profitabilităţii, au achitat salarii în plicuri.

Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, la 42 de agenți economici salariul mediu lunar pentru un angajat nu depășește 2.100 de lei.

Totodată, oamenii legii au identificat prezența fenomenului muncii la negru. În urma dărilor de seamă prezentate la organul fiscal, la unii agenți economici figurează între unu și cinci angajați, deși spectrul de servicii prestate este foarte variat.

Pe parcursul lunilor iunie-august, curent, în vederea diminuării riscurilor de încălcare a prevederilor legislației, activitatea agenților economici, prestatori ai serviciilor de agrement, va fi monitorizată de inspectorii fiscali. Verificările vor avea loc pe întreg teritoriul țării.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?