X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Vladimir Filat va fi înlăturat din politică - declarație

24 mai. 2013,, 01:39   Politică
23471 6
Foto: moldnews.md
Liderul liberal-democraților Vladimir Filat va fi înlăturat din politică imediat după aprobarea Guvernului lui Iurie Leancă. Despre aceasta cu referire la surse proprii a scris pe o rețea de socializare jurnalistul Ernest Vardananean, relatează moldnews.md.

”Prieteni, astăzi am primit confirmarea unei informații și consider să o împărtășesc și dvs, pentru că se referă la toată țara! În primul rînd se confirmă informația, precum că ”arhitectorii” coaliției dintre PLDM și PDM sunt dnii Țăranu și Cibotaru. Dl Țăranu se consideră ”oficial” angajatul lui Filat, însă în realitate aceasta luptă pe două fronturi. În al doilea rînd, și este mult mai important, se confirmă versiunea mea (expusă pe blog), precum că scopul noii coaliții este înlăturarea definitivă a lui Filat din politică. Cel mai interesent, este faptul că cele spuse de mine în cadrul emisiunii cu Iulia Fiodorova despre legăturile lui Leancă cu Plahotniuc și Stati este adevăr”, scrie jurnalistul.

Jurnalistul menționează, că ”nu în zadar a reamintit în cadrul emisiunii, că Leancă cîndva a lucrat în ”Ascom Grup” pentru Anatol Stati. Acest fapt nu a dispărut fără urmă. Sursele mele vorbesc, că Filat și-a exercitat ”rău” indicațiile de afaceri ale lui Stati, astfel, încît acesta a decis să mizeze pe fostul său subaltern. Stati este convins, că Leancă îi va executa execelent indicațiile”.

”Și încă ceva: Anatol Stati are legături de rudenie cu clanul lui Diacov. Prindeți firul logic? Leancă-Stati-Diacov-Plahotniuc. Filat nu mai are loc în această schemă”, a conchis Vardanean.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?