X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

La Chișinău s-a deschis o expoziție de produse alimentare și materii prime

22 mai. 2013,, 14:48   Societate
3566 0
Foto: moldexpo.md
O expoziție de produse alimentare și materii prime s-a deschis la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo. Aici au fost deschise concomitent trei expoziții – ”Food & Drinks”, ”Food Technology” și ”Packaging. Depot”, unde pot fi văzute produse alimentare și materii prime pentru producția lor, utilaje și tehnologii pentru industria de prelucrare a produselor alimentare şi materiale de ambalare. Circa 170 de companii locale și străine și-au etalat produsele la această expoziție.

Aproape toate exponatele de la FOOD & DRINKS pot fi gustate: produse lactate, mezeluri, produse de patiserie, sucuri, fructe, plante – toate la prețul de producător și în același loc.

În cadrul expoziției ”Food Packaging Technology” este prezentată o selecție variată de linii și echipamente pentru prelucrarea cărnii, produselor lactate, legumelor și fructelor, linii de fabricare a produselor de panificație și patiserie.

O parte importantă a expoziției din acest an este dedicată echipamentelor pentru producerea de ambalaje. Expozanții prezintă utilaje de ambalare în diferite tipuri de peliculă, echipamente și tehnologii pentru producerea de etichete, ambalaje și mașini de umplere etc. O atenție deosebită este acordată produselor autocolante.

Expoziția va dura pînă la 26 mai.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?