Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Expoziție de amploare la Moldexpo: Va participa și echipa ministerului Agriculturii

15 mai. 16:15   Economie
1739 0

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) va participa în perioada 16 - 18 mai 2023, alături de echipa Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, la un eveniment de referință pentru industria alimentară.

Expozițiile Food & Drinks, Food Technology și Packaging Depot se vor desfășura în cadrul Centrului Moldexpo, notează Noi.md.

Peste 150 de producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, cea de prelucrare, depozitare, ambalare din Republica Moldova, Italia, Romînia, Ucraina, Turcia se vor antrena într-o competiţie sănătoasă de promovare a ofertelor, valorificînd asemenea instrumente, precum demonstrări de tehnică, acţiuni spectaculoase promoțioanle și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse etc.

În acest an, expoziția nu va fi una clasică, ci un oraș, cu elementele specifice: artere, piețe, porți. În acest oraș, fiecare ”locuitor” (expozant) va întruchipa o adevărată atracție turistică, care va motiva vizitatorii să se oprească pentru popas.

Expozițiile vor ocupa pavilioanele central, nr.2 și spațiile în spațiile în aer liber. Inaugurarea expozițiilor va avea loc joi, 16 mai, la ora 11.00.


2
2
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?