X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Noi proiecte de investiții ale ZAL „Otaci-Business”

23 mai. 2017,, 10:10   Economie
2250 1

Zona Economică Liberă «Otaci-Business», pînă la sfîrșitul anului 2017, planifică să pună în aplicare proiecte de investiții deja aprobate în valoare totală de 14 milioane de dolari.

Totodată, ea preconizează să atingă un volum de vînzări anuale de 4 milioane de dolari, dar și să atragă investitori pentru realizarea unor noi proiecte de investiții.

Informația a fost comunicată de Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), cu care ZAL Otaci-Business a semnat un acord de parteneriat, relatează NOI.md.

În prezent, ZAL „Otaci-Business” găzduiește 3 rezidenţi și gestionează o subzonă, în care activează o fabrică de confecţii. Pînă la finele anului, ZAL „Otaci-Business” și-a planificat implementarea proiectelor investiţionale deja înregistrate, în valoare totală de 14 mil. USD și vînzări anuale de 4 mil. USD.

În același timp, administrația zonei își propune realizarea proiectelor investiţionale aflate în negociere. Către 2018-2019 acestea pot genera investiţii noi de 2,5- 3 mil. USD și crearea a 150-200 de locuri noi de muncă.

Genurile de proiecte propuse investitorilor de administraţia Zonei sînt: prelucrarea lemnului, confecționarea mobilei, producerea confecţiilor, servicii de logistică, ambalare și depozitare, asamblare, producerea materialelor de construcție, prelucrarea produselor petroliere și chimice, producerea și prelucrarea hîrtiei etc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?