Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Ultima oră! Un ministru a fost implicat într-un accident

16 mai. 2017,, 14:29   Societate
4922 1

Ministrul interimar al Apărării, Gheorghe Galbura, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce șoferul său mergea pe contrasens, ne spun surse neaoficiale din poliție. Incidentul s-a întîmplat ieri seara în jurul orei 17:45, în apropierea podului de la Telecentru.

Pomenindu-se în ”daravelă”, șeful Apărării Naționale a cerut imediat ajutorul colegilor săi din MAI pentru a fi păstrată discreția. Prin urmare - oficial - de la poliția capitalei am obținut doar confirmarea că mașina de serviciu a lui Galbura a fost implicată în accident, că ministrul nu se afla în ea și că nu se știe cine se face vinovat.

Ținem să precizăm că ministrul Alexandru Jizdan, viceministrul Dorin Purice și șeful IGP, Alexandru Pînzari se află într-o vizită oficială în SUA.

Sunat pentru detalii despre accident, ofițerul de presă al poliției municipale, Adrian Jovmir, ne-a declarat: Domnul Galbura nu era în mașină, era doar șoferul lui și nu se știe cine se face vinovat de comiterea accidentului. Cel are se va face vinovat va achita amendă de 1000 de lei și cinci puncte de penalizare.

La rîndul său, ofițerul de presă de la Ministerul Apărării ne-a declarat că nu cunoaște nicio informație la acest subiect, iar Gheorghe Galbura nu ne-a răspuns la telefon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?