Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Mass-media: interpretul Vitas implicat într-un accident rutier (VIDEO)

11 mai. 2013,, 12:43   Showbiz
6866 0
Foto: portamur.ru
Vineri, în nord-estul Moscovei, o maşină de model Infinity a accidentat o biciclistă. La volanul vehiculului, probabil, se afla Vitalii Graciov, alias cunoscutul interpret rus Vitas.

"În jurul orei 18.30, în piața principală a Centrului de Expoziții șoferul automobilului Infinity a acidentat o tînără născută în 1984, care se plimba cu bicicleta", - a declarat purtătorul de cuvînt al poliției din Moscova. Victima a fost internată în spital cu numeroase traume.

"Accidentul a avut loc dimineața devreme, dar la vederea poliției șoferul a refuzat să treacă testul la alcoolemie, după care s-a încuiat în mașină, unde împreună cu el se afla un copil", - a declarat serviciul de presă al poliției.

După producerea accidentului șoferul a ieșit din mașină fluturînd un pistol; mai tîrziu s-a aflat că acesta era un pistol Makarov fals.

După ce la locul accidentului a ajuns un alt șofer, care s-a așezat la volanul Infinity, presupusul vinovat de accident a ieșit din mașină și a mers benevol la secția de poliție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?