Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Muzeul ABBA se deschide la Stockholm

7 mai. 2013,, 10:46   Showbiz
2965 0
Foto : guardian.co.uk
Un muzeu consacrat grupului suedez ABBA, care s-a destrămat în urmă cu 30 de ani, va fi inaugurat mîine la Stockholm. Fanii trupei au început deja să sosească în Suedia. Mulţi dintre ei speră să-şi vadă idolii în carne şi oase.
Muzeul faimoasei trupe suedeze are cinci etaje şi adăposteşte mii de obiecte, de la mobilier pînă la costume, discuri şi fotografii. Vizitatorii vor putea cînta hiturile ABBA alături de holograma în mărime naturală a grupului muzical. De asemenea, fanii vor avea ocazia să probeze virtual multe dintre costumele sclipitoare ale trupei şi chiar să încarce pe internet poze şi filmuleţe cu faimoasa formaţie.

Deocamdată nu se ştie dacă membrii trupei vor participa la deschidere. Cert este că fanii şi-au cumpărat bilete cu mult timp înainte în speranţa de a-şi revedea idolii. Pentru un bilet au plătit între 7 şi 29 dolari.

ABBA a obţinut faima mondială în anul 1974, cînd a cîştigat concursul Eurovision cu piesa „Waterloo”. Formaţia a vîndut în jur de 370 de milioane de discuri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?