X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Ghimpu, supărat pe Ministerul Justiției

3 mai. 2013,, 13:12   Politică
3236 0
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că Ministerul Justiției nu trebuie să se pronunțe în legătură cu excluderile care au avut loc în PL. Declarația vine după ce Ministerul Justiției a stabilit încălcarea prevederilor statutare de către Consiliului republican al PL, care i-a exclus din partid pe unii membri ai grupului reformator al PL, printre care și prim-vicepreședintele partidului, Ion Hadârcă, relatează NOI.md.

“Această decizie nu este obligatorie pentru PL – Ministerul Justiţiei are alte atribuţii. Hotărîrea din cadrul Congresului nu este de competenţa lor. Restul hotărîrilor țin de instanța de judecată. Dar pînă ei se adresează în judecată, se termină mandatul lor de deputați”, a spus Ghimpu.

Menționăm că membrii Consiliul de reformare al Partidului Liberal au expediat Ministerului Justiției un demers prin care contestă demiterea lor din funcțiile pe care le dețineau în cadrul Partidului Liberal.

Asta după ce un șir de membri ai PL, care au creat Consiliul de reformare al PL, au fost excluși din rîndurile partidului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?