Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Formația „Lume” a susținut primul său concert solo (FOTO, VIDEO)

1 apr. 2017,, 14:30   Showbiz
3640 0

Fanii formației „Lume” au avut parte de un concert extraordinar vineri seara. Aceștia au avut ocazia să fie prezenți la primul concert solo al formației - „Lume pentru Lume”, susținut în orașul Bălți, relatează NOI.md.

Concertul s-a desfășurat la Teatrul „V. Alecsandri”, iar sala a fost arhiplină. Formația „Lume” și-a delectat spectatorii cu muzică de calitate, timp de cîteva ore. Alături de artiști, pe scenă au urcat și cîteva ansambluri de copii.




Voia bună și distracția au fost nelipsite de la eveniment, iar spectatorii au cîntat și ei cunoscutele și îndrăgitele piese ale formației.




Așa cum au promis reprezentanții „Lume”, au fost organizate și o mulțime de surprize pentru cei prezenți în sală, iar marele premiu, o călătorie la mare, a fost cîștigat de o doamnă. La fel, a fost făcută și o donație pentru una din casele-internat din orașul Bălți.



Partenerul general al evenimentului a fost compania „DAAC-Hermes” S.A, compania „Viorica-Cosmetic” S.A., iar partenerii media: NOI.md, moldovenii.md, viza.md și ecology.md.





0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?