X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Mark Tkaciuk: Acest parlament s-a făcut de ruşine şi trebuie dizolvat

26 apr. 2013,, 13:07   Politică
3624 2
Foto: tribuna.md
Acest Parlament s-a făcut de ruşine şi trebuie dizolvat, consideră deputatul comunist, Mark Tkaciuk. În acest fel, el a comentat, la solicitarea Agenţiei "Infotag", situaţia care s-a creat în ţară după demisia de ieri a lui Marian Lupu din funcţia de preşedinte al Legislativului.

"Noi spunem demult că acest parlament este nelegitim şi spunem acest lucru motivat. Pe lîngă aceasta, el mai este şi ruşinos. Mă refer aici la acţiunile majorităţii parlamentare, acele legi şi decizii fără sens pe care le-au adoptat în toţi aceşti ani", a spus Tkaciuk.

Potrivit lui, poziţia Partidului Comuniştilor, aflat în opoziţie, se cunoaşte şi ea nu s-a schimbat.

"Nici eu, şi nici majoritatea colegilor mei, niciodată nu ne-am făcut iluzii în legătură cu acele persoane care s-au aflat la guvernare începînd cu anul 2009, de asemenea, nu ne-am făcut iluzii nici în legătură cu funcţionalitatea şi calitatea instituţiilor conduse de ei. Destul ! Cred că trebuie să punem punct acestui circ şi să organizăm alegeri parlamentare anticipate. PCRM a insistat asupra acestui lucru, de la bun început, şi vom urma în continuare cursul dat", a subliniat Mark Tkaciuk.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?