Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

PAUZĂ în PARLAMENT

26 apr. 2013,, 10:51   Politică
3532 0
Foto: hotnews.md
Deputații au luat o pauză pînă pe 2 mai

UPDATE (12.39) Deputații au luat o pauză de o săptîmînă la solicitarea liderului fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț. Ședința nu a fost închisă, întrucît Parlamentul nu ar mai putea fi convocat, dată fiind situația de impas în care s-a pomenit activitatea Legislativului, care prevede că vicepreședintele Parlamentului nu este împuternicit să deschidă și să închidă ședințele.

UPDATE (11.00) După ce au aprobat cîteva proiecte, deputații au luat o altă pauză de 20 de minute, solicitată de deputatul PLDM, Tudor Deliu. Acesta a invocat necesitatea întrunirii membrilor Comisiei juridice numiri și imunități, fără a dezvălui motivul.

(10.45) Nici nu au reușit să se convoace în ședința Parlamentului, că deja au și luat o pauză. Este vorba despre deputații din partea Partidului Liberal Democrat. Astfel, la solicitarea liderului fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, Parlamentul a luat o pauză de 15 minute. Deocamdată nu se cunoaște motivul solicitării acesteia, relatează NOI.md.

De menționat că ședința Parlamentului de astăzi este continuarea ședinței de ieri. În lipsa spicherului, care a fost demis ieri, ședințele nu pot fi închise, deoarece nimeni nu are asemenea împuterniciri. Membrii PL susțin că, din moment ce vicepreședintele Parlamentului nu are atribuțiile președintelui, ședințele sînt ilegale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?