Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Ghimpu: PD i-a dat o lecţie lui Filat și nu ar fi votat pentru el

24 apr. 2013,, 09:03   Politică
8470 3
Foto: aif.md
"Căderea lui Vlad Filat este un rezultat al propriului său comportament din ultimii ani. El a denunţat acordul, a trădat, a jucat cu PCRM. Eu le-am spus: nu faceţi prostia asta, că apoi PD vă dă pe voi jos. S-a comportat porceşte, şi cu noi, şi cu Urechean şi cu PD". Sînt declaraţiile făcute de şeful liberalilor, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii "În Oglindă", de la Euro TV.

În acest context, Mihai Ghimpu consideră că scenariul pus la cale de Vlad Filat i-a jucat festa, iar democraţii i-au răspuns cu aceeaşi monedă: "Acum, în AIE 3 care se pregătea, PD a spus că nu mai are încredere. Acum democraţii au spus: ne-ai trădat, acum faci ce spunem noi, apoi te votăm. A fost scenariul scris de Filat pentru alţii şi alţii acum au întors foaia. Tot ce a făcut acum PD cu Filat, i-a arătat cum a procedat el. PD nu ar fi votat pentru Filat, pun capul, i-a dat o lecţie, să ştie ce înseamnă recunoştinţă. Cu colegii de partid trebuie să fii corect, dar cu colegii din alte partide cu atît mai mult", a menționat liberalul.

Amintim că, Curtea Constituţională a calificat drept neconstituţional decretul preşedintelui Nicolae Timofti din 10 aprilie 2013, privind desemnarea lui Vlad Filat drept candidat la funcţia de premier.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?