Ministerul Agriculturii a donat mai multor grădiniţe 4,6 tone de produse lactate

Ministerul Agriculturii a donat mai multor grădiniţe 4,6 tone de produse lactate

Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, în comun cu Asociaţia Naţională a Producătorilor de Lapte şi Produse Lactate "Lapte", a donat 4,65 tone de poduse lactate în cadrul campaniei sociale "Produse autohtone pentru copiii Moldovei".

Surse din cadrul ministerului au relatat că ceremonia de lansarea celei ce-a IV-a ediţie a campaniei a avut loc în oraşul Criuleni, la grădiniţa "Spicuşor". Timp de trei zile, meniul copiilor care frecventează grădiniţele şi centrele de plasament din raioanele Criuleni, Dubăsari şi Străşeni vor fi îmbogăţite cu circa 450 grame de produse lactate.

De lactate vor beneficia peste 10 mii de copii din 88 de grădiniţe şi 19 centre de plasament.

Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Eduard Grama, a spus că în timpul apropiat va fi realizată o altă ediţie a acestei campanii, în care vor fi livrate sucuri, conserve, dulciuri, precum şi alte produse. 

"Copiii Moldovei trebuie să cunoască gustul şi calitatea produselor autohtone", a menţionat ministrul. 

La finele lunii august 2016, Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare a lansat, în comun cu asociaţiile de producători agricoli şi cu alţi parteneri, campania socială "Produse autohtone pentru copiii Moldovei". Astfel, ministerul vrea să stimuleze consumul de produse autohtone în rândul copiilor, precum şi să încurajeze producătorii agricoli din ţară pentru creşterea comerţului pe piaţa internă.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load