Alți 250 de arbori de pe bulevardul Ștefan cel Mare vor fi tăiați (VIDEO)

Alți 250 de arbori de pe bulevardul Ștefan cel Mare vor fi tăiați (VIDEO)

Tăierea arborilor din capitală continuă. Astfel, 250 de arbori de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt urmează a fi tăiați, iar în locul lor vor fi sădiți noi puieți, informează NOI.md.


Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei Municipiului Chișinău. Potrivit responsabililor, arborii în cauză sînt bolnavi și plini de scorburi. Lucrările vor fi efectuate pe parcursul primăverii.

„Există riscul de prăbușire și, vrem – nu vrem, trebuie să facem înlocuiri. Ținînd cont că subiectul e sensibil, s-ar putea să mergem pe formula de îngrijire a lor pînă se usucă. E un deranj pentru locuitorii Chișinăului că un arbore încă viu este scos și înlocuit cu altul. Nu întotdeauna trebuie să facem ceea ce ne place, dar și ceea ce trebuie”, a menționat primarul general, Dorin Chirtoacă.

Reamintim că pe parcursul ultimelor luni ale anului 2016 reprezentații Asociației de gospodărire a spațiilor verzi au efectuat lucrări de tăiere a arborilor pe străzile Mitropolit Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare, 31 august 1989 și altele. 
 
 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load