Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Un cîine al INP a fost premiat. Pentru ce merite

13 feb. 2017,, 14:15   Societate
2159 0

Cîinele de serviciu Chelsy al Inspectoratului Național de Patrulare s-a întrecut la frumusețe cu alți cîini în cadrul expoziției canine „International Dog Show”, transmite NOI.md.

La expoziție, care s-a desfășurat la Chișinău în perioada de 10-12 februarie, au participat peste 250 de patrupezi din 14 țări ale lumii, de diferite rase: cîini decorativi, de serviciu și de vînătoare. Cîinii au defilat pe podium alături de stăpînii lor și au fost evaluați după următoarele criterii: dinți, blană și ținută.

Chelsy, cîinele de serviciu al Inspectoratului Național de Patrulare, de rasă ciobănesc belgian Malinois, cu vîrsta de un an și două luni a participat la categoria „Juniors” și a primit certificatul CACIB, ceea ce presupune nota „foarte bine” și este o treaptă către titlul de campion internațional la categoria frumusețe.

Inspectorul chinolog al INP, Nicoleta Belîi, a obținut titlul „best handler of the first group of the FCI”, oferit de Augusto Benedicto Santos III, președintele Clubului Canin din Filipine.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?