X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Fostul procuror general s-a apucat de scris

26 mar. 2013,, 18:00   Societate
4759 5
Foto: tribuna.md
După depunerea cererii de demisie din funcția de procuror general, Valeriu Zubco s-a apucat de scris. Cel puțin așa le-a declarat însuși Zubco jurnaliștilor care l-au întrebat astăzi cu ce se ocupă de cînd nu mai conduce Procuratura Generală, relatează NOI.md.

Întrebat dacă și-a găsit un nou job sau dacă și-a deschis vreo afacere, Valeriu Zubco a spus că nu. „Nu am eu atragerea în afaceri. Scriu acum. Sînt o persoană civilă și îmi caut de activitățile mele care mă interesează”, a mai menționat fostul procuror.

Potrivit lui, la moment lucrează asupra unei lucrări în domeniul procedurii contenciosului administrativ și încă una în procedura contenciosului constituțional. „Vedeți cîte probleme avem cu Curtea Constituțională, la moment, cu numirea judecătorului”, a conchis Valeriu Zubco pe un ton șugubăț.

Declarațiile au fost făcute de fostul șef al Procuraturii Generale la ieșirea din sediul CNA, unde a fost invitat pentru audieri. El însă a negat că ar fi fost audiat, ci că s-a prezentat doar pentru a face unele precizări. Cît ține de conflictul de interese în cazul vînătorii din „Pădurea Domnească”, potrivit fostului procuror, acesta nu există.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?