X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Prioritățile anunțate de Greceanîi, la șefia PSRM

19 dec. 2016,, 11:22   Politică
2223 1

„PSRM va lupta pentru ca mișcarea socialistă în Moldova să ia amploare”, a declarat liderul nou-ales al formațiunii, Zinaida Greceanîi, în urma celui de-al XIV-lea congres al partidului, comunică NOI.md.


Greceanîi a mai menționat că PSRM va continua să activeze în sprijinul cetățenilor. „Ceea ce am obținut noi în trei campanii electorale locale este o încredere mare pentru partidul nostru. Mișcarea socialistă în Moldova va lua amploare, noi în direcția aceasta muncim. Echipa este bună și urmează să o consolidăm nu doar calitativ, dar și cantitativ. Important este să nu dezamăgim”, a declarat Greceanîi.

Președinta formațiunii a enumerat principalele obiective ale PSRM. „Ne vom axa pe continuarea luptei pentru fiecare cetățean al acestei țări, pentru echitatea socială, pentru dezvoltarea economică, pentru statutul de neutralitate al țării, pentru identitatea moldovenească, pentru restabilirea relațiilor cu Federația Rusă”, a punctat noul președinte al PSRM.

Totodată, Greceanîi mai este de părere că, odată cu finalizarea campaniei electorale, lupta politică trebuie lăsată la o parte.

Precizăm că ieri, la congresul extraordinar al PSRM, Zinaida Greceanîi a fost desemnată președinte al formațiunii, prin vot unanim. Igor Dodon a predat șefia partidului, după ce a fost ales în funcția de președinte al Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?