X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Valeriu Streleț, citat la Procuratura Generală

18 mar. 2013,, 15:19   Politică
4011 1
Foto: simpalsmedia.com
Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleț, a fost citat la Procuratura Generală. Liderul fracțiunii PLDM va fi audiat în calitate de martor în dosarul deschis de procurori în urma unei sesizări depuse de deputatul PL Mihai Ghimpu.Sesizarea a fost depusă în contextul declarației lui Valeriu Streleț, precum că deţine interceptarea unei convorbiri telefonice dintre fostul director al agenției ”Moldsilva”, Ion Lupu şi deputatul Mihai Ghimpu, care denotă că Ghimpu ştia pînă a se face public despre incidentul de la vînătoarea din Pădurea Domnească.

Audierile vor avea loc marți, 19 martie 2013, ora 9:00.

Menționăm că anterior și liderul PL a fost audiat de la Procuratură. Ghimpu a calificat declarațiile lui Streleț drept șantaj, fapt pentru care a și fost pornit dosarul, îndemnînd liderul fracțiunii liberal-democrate să vină să prezinte procurorilor înregistrarea ilegală pe care o are.

În același timp, liderul fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, a venit cu o dezmințire și a spus că toate acuzațiile sînt niște falsuri. Streleț mai spune că el nu a confirmat, dar a spus că se vehiculează faptul că în seara zilei de 23 decembrie cunoștea despre Pădurea Domnească și Mihai Ghimpu. Iar ulterior, ar fi declarat că acest lucru este ușor de demonstrat, dacă s-ar solicita de la operator lista apelurilor telefonice primite și efectuate, evident fără a cunoaște conținutul convorbirii telefonice, a spus Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?