X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Șantajat de Streleț, Ghimpu dă declarații procurorilor

15 mar. 2013,, 12:24   Societate
4199 2
Foto: procuratura.md
Liderul liberal Mihai Ghimpu susține și în continuare că a aflat despre incidentul din „Pădurea Domnească” din presă. Acesta a fost audiat în dimineața zilei de astăzi, fiind citat la Procuratură în calitate de martor pe marginea dosarului deschis în baza declarațiilor președintelui fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, precum că deține o înregistrare a convorbirilor dintre Ghimpu și fostul director al Agenției „Moldsilva”, Ion Lupu, din ziua incidentului, relatează NOI.md.

Ghimpu a calificat declarațiile lui Streleț drept șantaj, fapt pentru care a și fost pornit dosarul, și a îndemnat liderul fracțiunii liberal-democrate să vină să prezinte procurorilor înregistrarea ilegală pe care o are.

NOI.md amintește că încă la 1 februarie curent, Mihai Ghimpu s-a adresat cu o sesizare Procuraturii Generale, Serviciului de Informaţii şi Securitate, Comisiei Securitate naţională, apărare şi ordine publică a Parlamentului Republicii Moldova, solicitînd demararea unei anchete pe cazul dat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?