Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

K-1 World Grand Prix 2013, la Chişinău

15 mar. 2013,, 10:09   Sport
4958 0
Foto : allfun.com
În doar două săptămîni, Chişinăul va fi gazda unui nou turneu K1 din circuitul mondial. La 30 martie, în capitală se va desfăşura Gala de calificare K1 Max, la care vor participa cei mai buni luptători din 8 ţări. Aseară au fost stabilite duelurile din piramidă, care anunță mult spectacol și dramatism.

De menționat ca turneul de calificare de la Chișinău va fi prima piramidă din acest an la categoria de greutate de pina la 85 de kg în circuitul mondial de K1 MAX. Deţinătorul titlului suprem se va califica în semifinalele competiției.

La competiţie vor participa luptători din 8 ţări, printre care România, Azerbaidjan, Ucraina, Olanda Spania. Printre cei mai de temuţi luptători sînt olandezul Lionmodemo şi britanicul Romy Da Silva. Speranțele noastre vor fi legate de evoluția lui Constantin Țuțu. De asemenea, competiția va avea mai multe dueluri speciale, printre care Igor Frunza și românul Marius Grăunte, Maxim Bolotov și ucraineanul Leonid Tcaciuc.

Invitatul de onoare la acest turneu va fi legendarul luptător olandez Errol Zimmerman. Competiția se va desfășura la Sala Polivalentă din capitală pe 30 martie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?